2013. november 11.

Minden idők top videója - válogatás

A legnézettebb, legismertebb, legtöbbször átalakított, elküldött és like-olt videók



 De először is egy kis háttér. A viral video szó szerint lefordítva vírusos videót jelent. De miért vírusos? Mert ezek a videók úgy másolódnak, terjednek, s lepik el a világhálót, mint egy vírus a gazdaszervezetet.

Legyen az egy rajzolt macska, táncoló lófej- maszkos félpucér ember, mi imádjuk őket, s küldjük, osztjuk. A leg elhivatottabak pedig maguk is legyártják saját - kissé átalakított- változatuk.

Felkészültél az agyleszívó videókra? Egy kis nosztalgiára?


Hát itt a lista minden idők negnépszerűbb vieóiról<<




  • Dramatikus mókus

Csak egy 5 másodperces videó, mégis több mint 19 MILLIÓan nézték meg. Mókusunk valamire nagyon felkapta fejét, amit csak tetéz a dramatikus hang aláfestés. 



  • A tánc evolúciója

Az emberiség változik, és vele változnak táncolási szokásaink is. Ami egykor menő volt, most cikinek tűnik és érthetetlen hogy lehetett valaha valaki arra képes, hogy vegye a fáradságot a mozdulatok megtanulására. Ebben a videóban ötletes úriemberünk minden idők legtáncoltabb táncait sűríti össze. Már 138 millióan megnézték az alakítását! 
Nézd meg te is a tánc evolúcióját

  • Tüsszentő panda

Nem tudunk betelni az állatokkal, és ennél cukibb jelenet ritkán akad lencsevégre. Pici panda tüsszent, ami nem lenne olyan vicces, ha az anyukája nem rémülne meg velőtrázóan az éles hang hallatán. 55 millió ember nem tévedhet, ezért is kerül bele ez a videó a top 10 ünkbe



  • Billentyűzet macska

Cica nagyon unatkozhatott (vagy a gazdája), hogy ez a videó elkészítésre került. Kék inges cicusunk élvezettel átitatva játszik a zongorán. Őnmagában nem lett volna nagy siker, de mikor ezrek kezdték el saját videójuk végére helyezni - amolyan csattanóként- a macskát, az vírusként fertőzte meg a netet. 


  • Nyon cat

Ki ne ismerné Nyon macskát, mégis senki se tudja megfejteni titkát. Nyon mást se csinál, mint repül, szívárványcsíkot hagyva maga után, egy repetitív zene kíséretében.
Milliók vettek részt a Nyon futamban, minek győztese(vagy vesztese) az az elhivatott ember volt, aki a leghosszabb ideig volt képes nézni a 10 órás változatát Nyon macskának. Azóta több ezren formázták, alakították, utánozták a videót, de mi örökké emlékezni fogunk az igazira;



  • Nevető baba videó

Ez a kontrolálatlanul nevető baba több mint 110 millió nézőt ingerelt mosolygásra





  • Charlie megharapta az ujjam videó

Imádjuk a babákat, még inkkább imádjuk Charlie-t, aki szerető bátja fájdalmára fittyet se vetve harapdálja az ő ujját. Charlie először humorosnak véli öccse harapdálását, majd sűrűn kommentálva vált át elkeseredettségbe. Szegény Charli báttya. Azóta a két testvérből kész sztárok lettek.


  • Csokoládé eső

Habár régi, hazánkban kevésbé elterjedt ez a csodás videó. A zseniális gyerek első zenéje, azóta zeneszerzéssel keresi kenyerét. Hangjáról ne is beszéljünk. Lehet nem fogod minden nap ezt hallgatni, de egyszer muszáj





  • Én pici pónim

Ó igen, ki ne emlékezne az én pici pónimra még a gyerekkorából. Nade páran úgy döntöttek modernizálják kisgyerekek kedvenc meséjét, hogy videójuk ellephesse a netet.





  • David Bowie Space Oddity

Lenyűgöző, elgondolkodtató, vicces, egyedi - és kevesek által utánozható. Igazi asztronauta, David Bowie a Föld körül keringve rendezett videoklippet. Ha a hangja nem is tökéletes, a videó csodás




  • Hörcsög kivicceli az orosz rendőrt

Nem érdekel, ha egyedül ülsz otthon éppen, kíhívlak, hogy nézd végig ezt a videót röhögés nélkül. A műanyag játék utánozza, amit mondassz, a maga vicces hangján, azonban nem tudja, ha épp egy tiszteletreméltó rendőrt figuráz ki.


Nehéz abbahagyni ezt a listát, de muszáj lesz. Befejezésképp egy kis Ryan Goshling, aki nagyon nincs megelégedve a kukoricapehellyel orra alatt;




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése