2013. november 7.

Rage -meme, Harag mém képregény szereplői





A harag mém alakok egy internetes képregénysorozat részei. Egyszerű rajzolási technikával készülnek, például MS paint-tel. A figurákat általában való életbeli történések elmesélésére használják, a sztori végén egy vicces csattanóval.

Előszőr 2008 ban jelent meg egy websiteon, majd 2009 ben terjedt el igazán.

A harag-arcok teljes listája megtalálható itt; Dan Awesome Ragemaker – Rage faces, ahol bárki egyszerűen elkészíthet egy harag-képregényt.

Professor Stillar - japánban angoltanár, ezeket a képregényeket használta oktatáshoz. Mikor a The Daily Dot interjút készített a proff-al, ő ezt mondta;

 "A harag-képregények nagyon különlegesek, mert alapvetően jól ismert arcok, vagy kifejezések, amik univerzális érzéseket fejeznek ki különböző fokokon, és körülményekben."Making rage comics? Just fine with this English teacher

Szóval itt a kis csapat, hogy az átlag emberi életben minden felmerülő érzést megjeleníthessünk. Nincs az a sztori, amit ne lehetne elmondani ezzel a kis rosszul-rajzolt csapattal. Itt van szomorúság, egykedvűség, harag, beképzeltség, meglepettség, boldogság... minden, ami kell. Biztosan fog még bővülni a sereg, kérdés; ki rajzolja a következő maradandó emberiséget átölelő mém arcát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése